Prevenció

La prevenció és la base d’una bona salut bucal. Mitjançat diferents proves diagnòstiques conservarem i millorarem la qualitat de la nostra dentició.

La prevenció comença ja durant l’embaràs, ja que les “dents de llet” s’estan formant en el fetus i la prevenció amb fluor ajudarà que sigui més resistents a les càries infantils.

És molt important des de molt aviat, els consells als pares per educar en la nutrició i higiene dels seus fills. El creixement és una etapa de grans canvis bucals i algunes alteracions que poden donar problemes en el futur, es poden detectar i prevenir. Per això és tant important el diagnòstic precoç en els nens.

Però la prevenció no és exclusiva de l’edat infantil, diagnòstic precoç de patologies importants com la periodontitis (mal anomenada piorrea), l’halitosi (mal alè), bruxismes (desgast de les dents de tipus neurològic o nerviós), les malposicions dentàries que alteren la musculatura de la cara, coll i esquena, donant una patologia a distància: cervical, cranial, dorsal o postural les alteracions de les articulacions que diagnosticades amb anys d’antelació es poden evitar, o el diagnòstic de càncers precoços de fàcil solució.

Per tot això, el diagnòstic precoç a qualsevol edat és fonamental i, per això, cal realitzar visites periòdiques a la nostra consulta dental perquè els nostres especialistes controlin i mantinguin la seva salut dental.

Els nostres serveis

Fitoteràpia

Odontologia Conservadora

Odontologia Mínimament Invasiva

Teràpia Neural