Ortodòncia

  • Millora l’estètica i l’ajustament de la mossegada
  • Utilitzem les tècniques més actuals
  • Utilitzem les tècniques més discretes

Els problemes de malposició dentària són molt freqüents. Més d’un 20% de la població pateix alguna desviació en la seva mossegada.

D’acord amb el diagnòstic realitzat, el nostre ortodoncista desenvoluparà un pla de tractament adequat a les teves necessitats.

A la Clínica Dental Maria Padrós utilitzem les últimes tecnologies per aconseguir que gaudeixis del millor dels teus somriures.

A part dels brackets metàl·lics clàssics, també disposem de:

  • Ortodòncia amb brackets estètics ceràmics: En ser del mateix color que la dents, aconsegueixen passar més desapercebuts. El seu material ceràmic manté el color durant el tractament, afavorint-ne l’estètica i discreció.
  • Ortodòncia amb brackets linguals: Tant el bracket com el filferro queden amagats a la cara interior de les dents augmentant l’estètica i discreció.
  • Ortodòncia amb el sistema Invisalign: Sense brackets ni filferros, utilitzem fèrules transparents imperceptibles per corregir l’alineació de les dents. És la nostra tècnica més discreta.

En l’actualitat, existeixen tècniques molt diverses per a corregir les desviacions dentals, encaixar la mossegada i obtenir un resultat estètic excepcional sense haver de dur els tradicionals brackets metàl·lics. D’entre els diferents tractaments, destaquen els brackets ceràmics, del mateix color que les teves dents, els linguals, que es col·loquen a la cara interior d’aquestes i la innovadora tècnica Invisalign, sense brackets ni fil-ferro. L’ortodòncia ja no és cosa de nens o adolescents: qualsevol edat és bona per alinear la teva dentadura.

A la nostra clínica, la nostra ortodoncista valorarà l’estat de les teves dents i determinarà quin pla és el més adient per tu: la duració del tractament, l’implementació d’aquest, etc. Tot i així, malgrat que l’ortodoncista pot aconsellar-te respecte quina tècnica és millor per a tu, hauràs de ser tu mateix qui decideixi: brackets metàl·lics, de ceràmica, linguals, Invisalign… Hauràs d’establir prioritats com poden ser el preu, la discreció, la comoditat…

La nostra ortodoncista té una àmplia experiència en qualsevol tipus de tractaments, de manera que és el centre ideal per gaudir de l’ortodòncia més discreta i eficaç a Vic

Els nostres serveis

Periodòncia

Pròtesi Fixa i Amovible

Estètica Dental

Extraccions