Dra. Maria Padrós

Odontòloga General

Sóc llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (UB). Després de varis anys treballant com a dentista a Vic per compte aliè i veient el panorama odontològic, em vaig plantejar si aquesta era l’odontologia per la qual havia invertit anys i temps d’estudi i per la que em seguia formant.

Vaig arribar a la conclusió que si volia ser fidel als meus principis el millor era seguir el meu camí i aquest és el projecte de la Clínica Dental Maria Padrós, oberta a tothom qui vulgui una odontologia de qualitat, integrativa, propera i sense intermediaris.

De professional a PACIENT!

Estudis:

  • Llicenciada Odontologia per la Universitat de Barcelona
  • Màster en Teràpia Neural i odontologia neurofocal
  • Curs de Biodescodificació Dental
  • Postgrau Endodòncia
  • Postgrau Estètica Dental
  • Postgrau Rehabilitació Mínimament Invasiva
  • Postgrau en Oclusió i Rehabilitació Oral
  • Curs Fitoteràpia

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

Dra . Susana Casas

Dra. Maria Padrós

Isabel Ruiz